Час роботи Магазину ВоблерОк Пн-Нд: 09:00-19:00
0
Мій заказ
Укр

Котушка Daiwa 13 Certate

Артикул 13CERTATE-G3012
Очікується
0 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Ввійти для відображення накопичувальної знижки
Повідомити, коли з'явиться
Зайдіть на сайт щоб
добавити товар в список очікувань
Характеристики
Модель Certate
Додаткова шпуля Немає
Фрикціон Передній
Тип Spinning
Вид котушки Безінерційна
Бренд Daiwa
Опис

У новій риболовецькій котушці Certate конструктори Daiwa застосували технологію MAG SEAL вже не тільки для захисту внутрішнього механізму попадання води та бруду. Тепер ролик лісоукладача повністю герметичний завдяки системі Mag Seal. Плавність ходу котушки та чіткість роботи всього механізму значно покращені. Загальна вага котушки знижена завдяки новому ротору виготовленому з матеріалу Zaion, алюмінієвому корпусу котушки виготовленому по концепту HardBody-Z і алюмінієвій рукоятці, що вгвинчується. Рибалити Certate одне задоволення. Купивши котушку Daiwa Certate Ви відразу відчуєте преміум якість японського складання та технологічну досконалість.

Технології виробництва котушок DAIWA

AirRotor. Магнітний масляний затвор не тільки запобігає попаданню води, але також забезпечує плавність обертання та підвищений контроль. Ви краще відчуваєте приманку, нерішуче клювання та чіткіше контролюєте ситуацію в процесі виведення. Інженери DAIWA називають це - чутливість котушки. Щоб ви відчули це, конструктори створили новий полегшений ротор. Він дозволяє рівномірно розподілити навантаження, якому піддається ролик ліскоукладача і ротор під впливом волосіні. Це своє чергу робить навантаження деякі деталі ротора менш інтенсивної. Новий ротор на 15% легший, ніж традиційні ротори, що значно скорочує вібрацію та покращує баланс під час обертання завдяки зниженому центру тяжіння.

Ролик лісоукладача MagSealed. Плавна робота ролика значно скорочує тертя між ліскою та роликом. При попаданні солі або бруду під ролик ліскоукладача швидкість його обертання скорочується, що неминуче призводить до суттєвого збільшення тертя. MagSeal запобігає попаданню води, солі та бруду, тим самим забезпечуючи плавність ходу.
Захист ролика лісоукладача за допомогою MagSeal - важливий етап історичного розвитку високотехнологічних котушок преміум класу, створених DAIWA.

Hardbody-Z концепції. У розпорядженні технологів DAIWA ідеальний металевий сплав, високотехнологічне виробництво та володіння знаннями, як зробити легкі, міцні та довговічні котушки.
Цю технологію називають – концепція HardBody-Z. Котушки, створені з урахуванням даної концепції, мають технологічне перевагу, і вони, безумовно, дорожчі проти традиційними серіями котушок.

Zaion. Новий технологічний матеріал, розроблений DAIWA. Він використовується для виробництва корпусів та роторів котушок. Основна перевага цього матеріалу - його легкість та міцність. Zaion-це високомодульний графітовий матеріал, який відрізняється неймовірною міцністю. Він дозволяє створювати легкі, але напрочуд міцні котушки. Міцність Zaion порівнянна з міцністю магнію. Zaionна 20% міцніше, ніж матеріал Nylon/ABS, який традиційно використовується для створення корпусів. Зайон приблизно на 50% легше, ніж алюміній.

UTD - Ultimate Tournament Drag System. Нова система фрикціонуDAIWA. Нові гальмівні диски в 30 разів міцніші, ніж традиційні. Ефективність гальмівного зусилля значно збільшена порівняно зі стандартною системою. Ще одна перевага – точне регулювання гальмівного зусилля та надійна робота.

Airbail. Порожниста дужка Airbail відрізняється легкістю, міцністю і надійністю. Особлива конструкція запобігає закручування волосіні навколо ручки, що було досить поширеною проблемою серед рибалок.

MagSealed. Принцип MagSeal заснований на застосуванні феромагнітної олії, яка була розроблена в лабораторії NASA спеціально для космічних кораблів. Такої олії Ви не знайдете в магазині. Воно проводиться за особливою технологією та під суворим контролем. Розмір частинок оксиду заліза, вбудованих до складу олії, необхідних освіти магнітного поля, мають розмір 1/100.000мм, що у 10 разів менше розміру вірусу грипу. Молекули цієї нової «металевої» олії здатні з'єднатися.
Під впливом магнітного поля молекули змінюються, і масло формує рідкий затвор. Це магнітне поле залишатиметься на місці, навіть якщо Ви повністю розберете котушку. Такий масляний затвор не виробляє тертя, забезпечує повну водо-і пиленепроникність.
Для інженерів DAIWA значним проривом стала розробка котушки, в основі конструкції якої лежить використання принципу MagSeal-освіта масляної мембрани під впливом магнітів. Основне призначення мембрани - запобігти попаданню води у внутрішній механізм котушки. Насамперед, це вкрай важливо для котушок для морського лову. Виключаючи утворення корозії, конструктори забезпечили найкраще функціонування механізму. Як відомо, при утворенні корозії особливо ушкоджуються привід та шарикопідшипники. Найпростішим рішенням могла б бути гумова водоізоляція. Але в даному випадку конструктори не змогли б досягти такого високого ступеня герметизації, щоб забезпечити ідеальну роботу ротора та продовжити термін експлуатації котушки. Тільки використання феромагнітної олії дозволяє герметизувати внутрішній механізм, повністю уникаючи тертя. Конструкторам знадобилися роки досліджень та копіткої роботи, щоб розробити рідку ізоляцію, яку назвали MAGSEAL.

Silent Oscillation. Безшумне обертання. Особливе розташування приводу та його конструкції дозволили значно покращити плавність обертання.

TB - Twist Buster & Twist Buster 2. Оригінальна технологія конструкторів DAIWA створена спеціально, щоб уникнути перекручування волосіні. Ролик ліскоукладача Twist Buster 2 не тільки значно зменшує ступінь сплутування волосіні (плетінки або нитки), але й скорочує тертя між ліскою та роликом.

ABS II - Anti-Blocklash System. Шпуля зі зворотним конусом. Забезпечує дальність закидання та запобігає утворенню "бороди". Зазвичай волосінь сходить зі шпулі великими петлями. Шпулі DAIWA ABS відрізняються збільшеним діаметром. Форма зворотного конуса дозволяє волосіні поступово сходити зі шпулі без сплутування, тим самим збільшуючи дальність закидання.

Digigear II. Шестерня Digigear, створена за допомогою цифрових технологій, забезпечує максимальну продуктивність та зносостійкість. Шестерня плавно та ефективно передає зусилля від обертання ручки на ротор.

CRBB. Корозійностійкі шарикопідшипники, які стійкі до дії солоної води. Кулькопідшипники CRBB в 12 разів більш стійкі в порівнянні зі звичайними.

Особливості:

- Концепція Real 4
- Корпус Mag Sealed
- Ролик лісоукладача Mag Sealed
- 10 шарикопідшипників (включаючи 5 CRBB)
- Алюмінієвий корпус котушки HardBody-Z
- Ротор із надміцного матеріалу Zaion
- Точена провідна шестерня головної передачі DigiGear II
- Безшумне обертання третього покоління
- Балансування обертання
- Неперевершена система гальма UTD
- Нескінченний гвинт
- Люмінієва шпуля холодного кування
- AirBail
- Довговічна зворотна пружина дужки
- Протизакручуючий ролик Twist Buster
- Зроблено в Японії

Опис підготовлений колективом нашого магазину

У магазині Воблерок-Nordfish Оплата частинами до 12 місяців.

Як оформити оплату частинами.

1. Вам необхідно додати товари до корзини.

2. Оформляючи замовлення, напишіть коментар «Оплата частинами» та кількість платежів.

3. Чекайте на дзвінок консультанта. Менеджер зв'яжеться з Вами протягом 15 хвилин у робочий час.

ДОКЛАДНІШЕ

Вартість доставки по Україні товару згідно тарифів нової пошти 

Готівкою кур'єру при отриманні

Оплата картками Visa і MasterCard в магазині і на сайті

Кредитною карткою в Privat24

Через касу або термінал самообслуговування ПриватБанк

Післяплата в компанії "Нова Пошта"

Отримай консультацію від рибалок прямо зараз!
Подзвони за номером +38 (050) 444-1722 / +38 (096) 206-50-50

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Відправити
Вгору